Rabu, Julai 23, 2008

Musim Bertanding!!

Salam..
Haii..letihnya rasa badan ni. mane nk layan demam sdiri, demam kt anak lagi. Lepas tu, dgn kempen lg. tp seronok jugak tau bile kluar bkempen ni. mcm2 cite blh timbul..yg takde di ada2 kn.
Sabtu lps, caw. kite bsidang..blh la. tp sbenarnya kite agak kecewa jugak bile kputusan pgerusi tetap d pengaruhi org lain. tp tkpe la..tk guna nk d ungkit2 benda yg dh lps. Apa yg penting, klau kite ikhlas..apa yg kite usahakan selama ni, org akn ingat smp bile2..

3 ulasan:

Rohazam berkata...

Semangat kental dalam perjuangan, jujur dan ikhlas menjadi amalan, demi agama, bangsa dan negara.... pasti menjadi panduan rakan2 seperjuangan mu.... walau dirimu dirempuh cabaran....

biar rebah merempuh,
jangan tegak bersimpuh....

ikan_Pekasam berkata...

tahniah buat eter sebab berjaya buat blog... boleh improve lagi.Letak lah gambar.... kadang-kadang luah dalam blog lagi puas hati..cuma nak pesan jaga diri baik-baik. Keputusan yang tlh dibuat walaubagaimana pun result akhirnya nanti, eter mestila yakin diri.. allah knows ....cuma eter kena kurang makan sket..dah makin deb hahahahah nak join the club ka? oh tidak!!! jangan marah!

Eter berkata...

mana tk debb..kuar kempen, kena mkn sama2!! hehehehe..