Selasa, Mei 26, 2009

Perasmian Berkelompok Persidangan UMNO Bhgn Alor Gajah

Salam..Kembali ke arena blogger. Ingin saya menceritakan sedikit berkenaan perihal semalam. Yang mana,saya dpt melawat 2 org rakan saya yg baru melahirkan cahayamata pd hari yg sama dimasa yg berlainan. Kedua2nya berada di Pantai Hospital. Alhamdulillah,buat Along & Ita krn telah selamat melahirkan anak semalam.
Pd Ahad lepas,Bahagian Alor Gajah tlh mengadakan Perasmian Berkelompok Persidangan UMNO Bhgn AG di A'Famosa & dirasmikn oleh Ketua Menteri Melaka.Syukur,ramai yg tlh hadir.Termasuklah "Mantan" Ketua Puteri UMNO Bhgn lalu.Tp agak mengecewakn bila beliau seakan-akan tidak mahu bertembung dgn barisan pu3 yg ada sekarang.Kami rasa amat berbesar hati dgn kedatangan beliau,tp keadaan beliau seakan nk lari dr kami.Knp perkara sebegini blh berlaku.Inilah yg dinamakan org UMNO merosakkan org UMNO tu sendir!! Sudahlah tu,kita byk lagi perkara@perihal yg perlu diselesaikan.Marilah bersama-sama barisan kepimpinan yg sedia-ada skrg utk perjuang mempertahan @ memperkukuhkan UMNO.Sedih & sebak rasa hati bila tk dpt bercakap, bertegur,berpandangan sesama rakan yg pernah baik/rapat dgn kita,tp kini..semuanya hilang begitu saja semata-mata sbb "Takde Siapa Blh Lawan Aku"..maknanya "Tidak Boleh Menerima Kenyataan".Sampai bila perkara begini harus berlanjutan? Kami barisan kepimpinan baru,sentiasa mengharapkan agar kita dapat bersatu seperti dulu.

4 ulasan:

red rooster berkata...

Salam,
Selamat bersidang!

Nurimo berkata...

Salam ziarah,ada masa ziarah blog saya pula


http://kuberharap.blogspot.com

Mohd Faizal Mustafa berkata...

salam..
cikpuan la yang masuk paper aritue..
ape2 pun selamat berbahagia.

teringin nak merasa tinggal kat alor gajah...
Arwah Tun sentiasa dalam ingatan...

nanti sy cari calon isteri kat kg tanjung rimau dalam...
hehehehehe...

P/S:Kumpul duit,mahu beli rumah kat A Famosa..hehehehe...

http://mohfas7.blogspot.com

Mohd Faizal Mustafa berkata...

lama dah tak update blog????